HUDVÅRD

Marie Brandt Larsson


Är auktoriserad hudterapeut med mästarbrev och medlem i SHR.
Jag arbetar med flera olika produkter och metoder för att tillgodose just dina behov.
Mina behandlingar är lösningen på trött hud, hud med ålderstecken samt olika typer av hudproblem såsom akne.
Känner du dig osäker på vilken metod som passar dig bäst är det bara att höra av dig; jag svarar gärna på dina frågor.Permanent hårborttagning

Epilering/Diatermi är ett effektivt sätt att ta bort oönskad hårväxt på kroppsdelar såsom överläpp, ben, bikinilinje, händer, armar mm. Metoden är säker och hygienisk då man använder sig av sterila engångsnålar och får bara utföras av specialutbildade hudterapeuter.

Så här går det till: En specialtillverkad steril engångsnål i guld förs ner i varje hårsäck. Svag elektrisk ström tillförs, som dödar hårsäcken och all framtida hårväxt. Hårborttagningen är alltså permanent.

Innan en epilation påbörjas läggs en individuell behandlingsplan upp för dig, som måste följas noga. Epilationen sker stegvis och flera behandlingar krävs för att få bort allt hår, även på mindre områden. Därför är det viktigt att du följer anvisningarna om efterbehandling hemma noggrant, för att inte störa den läkande huden eller få infektioner.

OBS! Borttagning av hår med pincett är INTE detsamma som epilering! De hår du tar bort med pincett – speciellt på alla ställen i ansiktet utom ögonbrynen – växer sig grövre för varje gång de rycks bort.

Jag är innehavare av ett speciellt Diatermicertifikat som utfärdas av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR)

Ansiktsbehandling med Aha-syror 
Vi börjar med en hudanalys sen följer rengöring, peeeling, ånga, grundlig porrengöring, brynplockning, välgörande ampull, massage av ansikte och dekolltage samt en avlsutande mask och anpassad kräm. Vill du få en lätt Make-up efter – säg bara till.

Övriga behandlingar

Färgning – fransar och bryn inkl. formning 
Färgning – fransar
Färgning – bryn 
Formning – bryn 

Vax – hela ben inkl. bikini 
Vax – halva ben eller armar 
Vax – halva ben och bikini 
Vax – bikini eller armhåla (axilla) 
Vax – överläpp, haka eller kind 
Vax – rygg eller mage 

Blomdahl.

Makeuprådgivning